Afvoer verstopt? Bel de Wase Ontstoppingsdienst !

DE WASE ONTSTOPPINGSDIENST

De meeste verstoppingen worden veroorzaakt door wasmachines, vaatwasmachines, gootstenen, douches en boomwortelgroei. Zeep- en vetresten zetten zich vast op de binnenkant van de afvoerbuis, waarna na verloop van tijd de buis geheel dichtslibt. Buitenriolering raakt vaak verstopt door grondverzakkingen of wortels van bomen en struiken. Wanneer u problemen heeft met de afvoer of riolering, dan kunt u maar beter een professionele en betrouwbare ontstoppingsdienst inschakelen. Zelf kunt u met een ontstopper het probleem mogelijk (tijdelijk) verhelpen. Ga in ieder geval niet met chemische middelen aan de slag. Dit kan het probleem alleen maar verergeren.

 

Bel bij verstoppingen naar DE WASE ONTSTOPPINGSDIENST.

 

De wase ontstoppingsdienst is dé ontstoppingsdienst voor Beveren en omgeving. We staan steeds voor u klaar om u te helpen met het ontstoppen van uw leidingen, riolering en afvoer.

Camera inspectie

Tevens verrichten wij inspectie uit d.m.v. camera-apparatuur zodat wij leidingen inwendig inspecteren en zo op een eenvoudige wijze de problemen kunnen oplossen. Er wordt na inspectie een rapport gemaakt. Als er gebreken worden geconstateerd kan er een oplossing worden aangedragen.

Leidingen verstopt?

Bel De Wase

Ontstoppingsdienst.

 

7d/7 - 24u/24

TEL 03/755 15 51

 

Heeft u een uitdagend project of vragen, neem dan gerust contact met ons op

via telefoon op het nummer 03/7551551 of via e-mail urbain@grondwerkenheyrman.be